Dynamik i den danske televerden

70 nye emojis til iPhone

I dag er det officielle World Emoji Day 2018. Hvad er så mere oplagt end at præsentere de 70 nye emojis, som alle brugere af iPhone, iPad, iMacs og MacBooks kan krydre deres emails, meddelelser, sms’er osv med inden længe.

I aftes løftede Apple nemlig sløret for de nye symboler og karakterer, der bl.a. omfatter flere dyr, nye fødevarer og flere frisurer på velkendte ansigter. Fremover kan I vise emojis med rødt hår, flere krøller, flere gråhårede og en hel lille gruppe af skaldede hoveder.

Blandt ansigterne vil der komme et med et meget frysende åsyn, et rigtigt party face, bønfaldende ansigts-udtryk og ansigter med små hjerter på. De nye dyr omfatter bl.a. en kænguru, flere papegøjer, en hummer og en påfugl.

Desuden får Apple-brugere mere sporty emojis at vælge imellem, superhelte i et pænt udvalg og nye fødevare symboler for f.eks. cupcake, salat og en mango.

Tidligere i år lancerede Apple, at man ville komme med 13 emojis, der repræsentede mennesker med handicaps. Det er bl.a. førerhunde, folk med stokke, kørestolsbrugere og en person, der skriver ordet ”døv”.

De mange nye emojis vil dukke op på Apple gadges senere i år….

Tidligere i år præsenterede Apple nye emojis for handicappede medmennesker.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dynamik i den danske televerden