Alle biler kører på el i 2040

iPad til de mere kreative

Da Apple lancerede sin iPad for efterhånden mange år siden, var det bl.a. med udsigten til, at folk nu fik et skærm-legetøj, der bød på uendelige muligheder for kreativitet, leg, arbejde og kunstnerisk udfoldelse.

Hånden på hjertet. Hvor mange bruger i dag deres tablet til meget andet end at tjekke tv-programmerne, læse emails eller til at tjekke sine Facebook og Twitter opdateringer?

Tabletten er kommet i klemme mellem mere alsidige laptops – nu med touch skærm undtagen hos Apple – og stadig kraftigere smartphones med store skærme på seks tommer og derover.

Resultatet er da også, at det globale salg af tablets er faldet konstant i de seneste fire år. Apple holder fanen højt med iPad, der er den klart mest købte af slagsen. Men selv Apple holder sig tavs omkring fremtiden for tablets. Det plejer at være et dårligt tegn.

Måske denne nye gadget kan vende billedet en smule for iPad. Sketchbook Wirebound iPad Case forvandler i hvert fald iPad til en rigtig tegneblok. Komplet med spiralbind i den ene side.

Rent design-mæssigt får den nye case også iPad til at ligne en rigtig skitseblok hos en kreativ ejer. Ikke noget med en flad og minimalistisk tablet, der er mere diskret end synlig.

Sketchbook Wirebound fås i størrelser til både iPad 9.7, iPad Pro 10.5 og iPad Pro 12.9. De får en solid kåbe på, der kan holdes som en rigtig tegneblok med papir. Den indeholder sågar en smart holder til ens Apple Pencil, så man altid har den ved hånden, når der skal tegnes eller males.

Sketchbook er fremstillet af stærkt PU læder og kan placeres både lodret og vandret. Nyheden kan i øjeblikket forudbestilles via iværksætter portalen Indiegogo til priser mellem 16 og 32 USD afhængig af størrelse. Det svarer til mellem 100 og 200 kroner. Levering i august….

Det nye tegneblok cover til iPad har en særlig holder til Apples pen.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle biler kører på el i 2040