Se fodbold gratis via Telia TV

Så lille kan et musik studie blive

Spire er en smart lille digital optager, der kan indspille ens musikalske ideer, uanset hvor man måtte befinde sig – og i professionel studie kvalitet.

Man behøver ikke have kabler med eller nøjes med ofte beskedne lydkvalitet, som smartphones eller diktafoner kan tilbyde.

Spire fra iZotope betjenes med et enkelt tryk, og enheden er ikke større end, at man kan den med overalt. I lommen eller i tasken. Lige klar til at optage ens netop opståede idé til en melodi, et omkvæd eller ordene til den sang, man har bokset med i et stykke tid.

Man kan ikke kun optage ”instantly” med Spire. Man kan også redigere og mixe sine optagelser direkte på den puck-lignende enhed. Det kan foregå både lydeffekter og med mange spor kørende samtidig, og uden at man f.eks. skal tage hænderne fra sit instrument.

 

Spire kan nemlig også betjenes med håndbevægelser i luften hen over optageren. Det gælder både indspilning, afspilning, volumen, skift af spor osv. Det hele kan følges på en touch skærm i farver.

Spire er forsynet med både Wi-Fi, Bluetooth og USB-stik, så man hurtigt kan overføre sine seneste genialiteter til musik-anlægget derhjemme, en laptop eller for den sags skyld også mixerpulten i pladestudiet.

Bluetooth bruges primært i forbindelse med en app til iPhone/iPad eller Android, som giver mange flere muligheder for individuel tilpasning end selve Spire pucken.

At Spire SP-111 fra iZotope har professionel kvalitet, afspejles også af prisen. Den smarte nyhed koster 349 USD eller ca. 2.300 kroner….

https://www.youtube.com/watch?v=smM3Cr0eaoY%20

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se fodbold gratis via Telia TV