Har I tillid til DR og TV2?

YouSee udvider sin streaming

Danskernes medievaner ændrer sig, og vi skelner ikke længere mellem flow-tv (traditionelt fjernsyn) og streamet indhold. Derfor giver det god mening, at nogle af de mest populære tv-kanaler nu også udbydes som streamingtjenester. Det giver brugerne mere fleksibilitet og endnu mere indhold med i pakken.

Som den første udbyder i Danmark kan YouSee nu lancere tre streamingtjenester baseret på tv-indhold – National Geographic+ samt de børne-rettede Disney Channels XTRA og Nick+. Streamingtjenesterne er en del af YouSees Bland Selv-løsningen, hvor man kan mikse tv og streaming.

Bland Send løsningen i sig selv er ret unik på verdensplan. Den blev åbnet i februar, og allerede nu vælger to ud af tre vælger en eller flere streamingtjenester side om side med de almindelige tv-kanaler.

Ifølge YouSee har halvdelen af de danske tv-seere været irriteret over, at de ikke havde adgang til en bestemt tv-kanal, når der var en udsendelse, de gerne ville se.

YouSees Bland Selv løser ikke kun det problem. Man kan samtidig tage hensyn til, at de unge og de ældre familie medlemmer har forskellig smag i tv. I Bland Selv kan man skifte både tv-kanaler og streaming tjenester med et enkelt klik på fjernbetjeningen.

De tre nye streaming tjenester indeholder hver tre kanaler: Hos National Geographic er det selve Nat Geo hovedkanalen Nat Geo Wild og Nat Geo People.

Disney Channels XTRA rummer tv-kanalerne Disney Channel, Disney XD og Disney Junior, mens streaming fra Nick+ giver adgang til Nickelodeon, Nick Jr. Og NickToons.  Hos Nick+ vises bl.a. serierne ”Paw Patrol” og ”Avatar”….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har I tillid til DR og TV2?