Samsung tidligt ude med ny super mobil

Så dyrt er det at drikke kaffe

Hvis I elsker at drikke en kop varm kaffe på en café, er Danmark – og især København – et dårligt valgt sted at købe den. Ikke fordi kaffebønnerne er af dårlig kvalitet, eller cafeernes personale sjusker med tilberedelsen – tværtimod. Men fordi København er den storby i verden, hvor en koppe kaffe er dyrest.

Den schweiziske storbank UBS har sendt kaffe-drikkende medarbejdere rundt til over 70 storbyer verden over over for at finde frem til den gennemsnitlige pris på en kop kaffe i en café på et hovedstrøg eller i en populær bymidte.

I København skal man af med i snit 6,24 USD for en kop kaffe. Det svarer til 40 kroner. Selv i en notorisk kostbar by som Zürich i Schweiz får man sin kaffe betydeligt billigere – 32,50 kroner eller 4,98 USD.

København er dobbelt så dyr for en kop latte eller cappuchino som New York – og næsten 10 gange dyrere end Lagos. Nigerias hovedstad er verdens billigst storby for en kop kaffe – 0,62 USD….

(Infografik: www.statista.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsung tidligt ude med ny super mobil