Så dyrt er det at drikke kaffe

Flot Bugatti Chiron i LEGO

Det er de færreste danskere, der er i stand til at lægge 50 millioner kroner eller mere for en ny bil til garagen. Der er nemlig prisen på Bugattis potente Chiron super-sportsvogn.

3.199 kroner er også mange penge for en modelbil, men det er trods alt overkommeligt. Når man først har samlet de i alt 3.599 LEGO klodser, står man med en Bugatti Chiron i størrelse 1:8, der vil pynte på alle kaminhylder og skriveborde.

Bugatti Chiron er det seneste nye LEGO Technic byggesæt. 56 centimeter lang, 25 cm bred og 14 cm i højden. Med masser af fantastiske detaljer. F.eks. bevæger stemplerne i den 16 cylinder store motor sig, ligesom man med en medfølgende nøgle kan sætte den store vinge over bagdelen til enten race eller bykørsel.

Ratten fungerer naturligvis og får forhjulene til at bevæge sig. Motoren er desværre uden lyd, men de otte gear kan skiftes med ”paddles” bag rattet. Accelleration på 2,3 sekunder fra 0 til 100 over en topfart på over 420 kilometer i timen når man nok hverken på skrivebordet eller stuegulvet, men der må vel gerne være plads til lidt fantasi og drømme.

LEGO fortæller, at hver Bugatti Chiron model udstyres med et unikt serienummer, der er placeret under forreste motorhjelm. Med i prisen følger også en kode, der giver adgang til eksklusivt indhold på LEGO Technics hjemmeside på internet.

LEGO tilbyder kun super-byggesættet i én farve. Den to-tonede blå, som er Bugatti sportsvognenes kendemærke. Og nåhhr ja – LEGO anbefaler, at kun personer fra 16 år og opefter kaster sig over racerbil byggesættet med næsten 3.600 dele….

Når man køber en Chiron, lægger Bugatti et special designet sæt kufferter og tasker i bagagerummet i fronten af bilen. I LEGOs udgave følger bagagen selvfølgelig med i miniature udgave.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så dyrt er det at drikke kaffe