Betal regninger med urremmen

Hvem arbejder mest i verden?

Myterne fortæller, at tyskerne er de mest disciplinerede arbejdere på denne jord. Det er dog ikke ensbetydende med, at de også er flest timer på arbejde.

Det er de nemlig slet ikke, viser en ny analyse, som den schweiziske storbank UBS har fået lavet. Den afslører, at en gennemsnitlig tysk lønmodtager i München arbejder i 1.829 timer om året og i Berlin i 1.794 timer.

Det placerer tyskerne blandt de mere dovne i feltet af 76 lande, som UBS har tjekket arbejdstimerne i. Mere præcist på plads 56 og 66.

De hårdest arbejdende mennesker finder man i Mumbai i Indien. De er på arbejdspladsen næsten dobbelt så mange timer om året som en gennemsnitlig københavner. 3.315 timer mod 1,712 i Danmark.

Med i regnestykket skal tages, at en dansker har over fem ugers ferie om året. En inder kun 10 eller 11 dage i gennemsnit. Så er der jo mange flere dage at sætte sig ved skrivebordet eller stille sig op ved en maskine.

Danskerne hører i øvrigt til de mindst arbejdende i verden overhovedet. Vi er kun overgået – eller hedder det måske rettere undergået – af franskmænd og italienere….

(Infografik: www.statista.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Betal regninger med urremmen