Hovedtelefonerne har air-con

Hvad gør en netbutik rigtig god?

Alle, der har prøvet at handle online omkring årtusinde skiftet, kan tale med om, hvilken enorm udvikling e-commerce har gennemløbet i de seneste 15 til 20 år.

Alt er blevet hurtigere, nemmere, mere overskueligt, med flottere billeder, større udvalg – og med nye betalingsmetoder som mobiltelefonen.

Alligevel kan alle ting forbedres. Stadigvæk. Det viser en ny analyse, som Namagoo har foretaget blandt amerikanske online shoppere. Deres erfaringer og ønsker ligger nok meget tæt på, hvad danskere ville sige.

Sjovt nok er det ikke avancerede teknologiske løsninger, der står øverst på ønskesedlen. Det er noget så nærliggende som bedre og mere tydelige fotos af produkterne.

Produkt anmeldelser og gode tekst beskrivelser er næsten lige så vigtige for at få en god indkøbs-oplevelse online. Produkt videoer og et stort udvalg af betalingsmåder kommer først noget længere nede på hitlisten.

(Infografik: www.statista.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hovedtelefonerne har air-con