JBL Link Bar taler man til

Denne ”doughnut” er en telefon

Nyheden ligner en doughnut i plastik. Eller måske er det en ishockey puck, den minder om. I hvert fald vil de fleste gætte på, at Relay er noget helt andet, end den – en mobiltelefon uden skærm.

Hvad man skal bruge den slags til?

Well – Republic Wireless peger f.eks. på familier, der gerne vil holde kontakt med børnene, uden at de forstyrres af en smartphones mange herligheder. Som spil, sociale medier og surfing på internet.

Relay ”pucken” kobler sig på et mobilnet ligesom en almindelig smartphone. Det smarte er blot her, at den kun kan bruges til at tale i. Forældre kan f.eks. snakke med deres børn via ”doughnuttens” højttaler og mikrofon.

Det er der selvfølgelig en idé i, men den fader noget ud, når man læser, at kommende Relays også vil indeholde spil og musik. Mere oplagt er, at Relay også skal kunne tændes og slukkes med stemme kommandoer via Google Assistant og Amazon Alexa.

Relay var egentlig tænkt som en kommunikations-enhed til mindre børn, som forældre ikke vil give en smartphone endnu. De første reaktioner, som Republic Wireless har fået, tyder dog på en meget bredere målgruppe. Det er f.eks. svagtseende eller ældre mennesker, som ikke kan finde ud at bruge en kompliceret smartphone.

Betjeningen skal være meget enkelt. En enkelt knap eller to er nok til at tænde telefonen, modtage opkald eller finde de numre frem, som man har programmeret ind i Relay på forhånd – f.eks. mor og fars mobil. I princippet fungerer Relay som en walkie-talkie i mobilnettet.

Republic Wireless er et lavpris teleselskab, der bruger Sprints amerikanske mobilnet. Derfor bliver Relay tilbudt både til kontant salg og som abonnements service.

Når den display-løse mobil kommer på markedet til juni, skal selve telefonen koste 99 USD eller ca.  635 kroner. Den walkie-talkie lignende service koster syv dollars yderligere pr. måned….

Relay mobiltelefonen fås i flere glade farver. Den vejer kun 70 gram.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JBL Link Bar taler man til