Voksne i sociale media

Nu kan Galaxy S9 købes i butikkerne

Hvis I enten allerede har forudbestilt eller fra i dag tropper op i en fysisk butik for at købe den nye Galaxy S9 eller S9+, har Samsung en lille ekstra gave parat. Den vil især glæde Disney fans, for det er specielle AR emojis af Mickey og Minnie Mouse.

AR Emojis er animerede figurer, som man kan sætte ind i sine billeder, emails, videoer osv. De er en direkte kopi af Apples Animojis, som verden blev præsenteret for i forbindelse med iPhone X.

Sådan lidt gimmick skal konkurrenterne selvfølgelig også have. De første AR emojis, som Samsung viste, var bare ikke særligt gode. Slet ikke i klasse med med Apples.

Disneys nye hjælper så absolut. De første billeder af Minnie og Mickey på Galaxy S9 skærmen ser nydelige ude, og de vil snart få familie forøgelse af andre Disney figurer fra filmene ”Frozen” og ”The Incredibles.”

Ifølge danske teleselskaber har forsalget af de nye S9 telefoner været udmærket. På niveau med Galaxy S8 for et år siden, men ikke vildt meget over.

Måske Samsung også render ind i den træthed hos publikum, som Apple har mærket hos iPhone X. Folk gider ikke længere købe en ny mobil flere gange om året eller hvert år, bare fordi der kommer en ny model. De synes, det er dyrt – og egentlig er de jo meget tilfredse med den, de har. Den var fremragende for et år siden og er stadig glimrende.

Den største kvalitet i den nye Samsung Galaxy S9 er helt afgjort kameraerne. På de fleste andre områder er S9 også et fremskridt i forhold S8, men ikke afgørende bedre.

Men igen: Tager man mange fotos, og er begyndt at blive lidt ambitiøs med hensyn til de billeder, man skyder, er S9 næsten umulig at komme udenom. Selv i dårlig belysning tager telefon rigtigt flotte og skarpe fotos.

Galaxy S9 er i butikkerne nu til priser fra 6.699 kroner uden abonnement….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Voksne i sociale media