Apple gør mere for pedal trampere

Beoplay inspireret af havet

Som var det et modeshow, har Bang & Olufsen lanceret sin nye forårs- og sommerkollektion 2018 af sine populære PLAY produkter.

Det sker som altid hos B&O meget smagfuldt og smukt: De nye produkter beskrives som ”formet af havets bevægelser, hvor man kan finde musikken, tiden og energien til at lade sig forvandle.”

Den nye sæsons farvepalette består af tre kulører, der går igen i tre af B&O PLAY’s mest populære produkterne. Farverne er Aloe grøn som havets overflade Steel Blue mørk turkis som havet om natten og Teal mørkegrøn som bølgen, der ruller.

Beoplay P2 i farven Teal.

Forårs- og sommer-kollektionen omfatter bl.a. de trådløse Beoplay H4 hovedtelefoner. De er designet af Jakob Wagner og fås i farverne Aloe og Steel Blue. Prisen er 2.299 kroner. Se indledningsfoto til denne artikel.

Også den bærbare højttaler Beoplay P2 har fået forårs-fornemmelser. Den er designet af Cecilie Manz og fås i den nye Teal kulør. Vejledende udsalgspris er 1.299 kroner.

Endelig fås den lidt større Bluetooth højttaler Beoplay A1 nu i farverne Aloe og Steel Blue. A1 er skabt af designeren Cecilie Manz og koster 1.999 kroner….

Beoplay A1 i Aloe kuløren.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple gør mere for pedal trampere