Traditioner holdes i hævd, når vi taler penge

Sun Wave er næste sommers luksus gadget

Mens det meste af Danmark hundefryser, og vandhanen i mit badeværelses håndvask er frosset til, må det være helt på sin plads at præsentere et par gadges, der signalerer sol og sommer og dejlig lune.

Den nye Sun Wave liggestol ser ikke kun cool ud i sit bølgende design. Den er også high-tech og skræddersyet til moderne mennesker, der altid slæber rundt på smartphones og kreditkort.

Liggestolen er forsynet med et power bank batteri i fodenden, som man kan bruge til at lade sin mobil op med via USB stik.

 

Øverst oppe i hovedenden er liggestolen nemlig udstyret med solceller, der føder gratis energi ned i et batteri i fodenden af Sun Wave. Det kan så igen bruges til at lade flade mobiltelefoner op eller andre gadges med indbygget batteri – tablets, laptops, små trådløse højttalere osv.

Det ovale rør i fodenden har i øvrigt en tre-dobbelt funktion. Ud over at agere som power bank med batteri, indeholder den en trådløs Bluetooth højttaler og en sikringsboks med kodelås.

 

Boksen kan man f.eks. bruge til at gemme værdisager som pung, pas, nøgler – og naturligvis smartphone, hvis man forlader sin liggestol for en stund. F.eks. for at få et bad i pølen eller i bølgerne på stranden.

Sun Waves ”lounger” er elegant designet og fremstillet i tryk-imprægneret træ og en speciel legering af aluminium, der kan tåle al slags vejr inklusive saltvand og klorvand.

Sun Wave er designet i Kroatien og kan i øjeblikket forudbestilles med rabat via iværksætter portalen Indiegogo. Prisen er 1.249 USD eller ca.7.750 kroner. Levering vil efter planen ske i juni – lige før sommerferien….

I fodenden af liggestolen er anbragt en sikkerhedsboks med kodelås, hvor man kan gemme sin pung, pas osv.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=z7DdGfR8J5I%20

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Traditioner holdes i hævd, når vi taler penge