Kaos i vores kalender

Hvad med en mobil fra Bentley?

Hvis markedets dyreste mainstream telefon – Apples iPhone X – er for ordinær og almindelig for dig, findes der selvfølgelig en løsning. Luksusbil fabrikanten Bentley har den. En Bentley Phone.

Prisen på den nye eksklusive iPhone X er ukendt, og Bentley gør meget lidt for at gøre den kendt. Snarere tværtimod sælges telefonen kun til Bentleys egne kunder til luksusbiler – og selv blandt dem er mobilen meget sjældent. Den er nemlig kun fremstillet i 100 eksemplarer.

Apples telefon er blevet forædlet af den schweiziske guldsmed Golden Ace i Geneve. Her han man bl.a. højglans-poleret telefonens cover og erstattet det velkendte æble logo på bagsiden med Bentleys bevingede kendemærke i 18 karat guld.

Desuden er der kommet en guld-indramning af kameraet på telefonens bagside, lidt guld på siderne og en diskret tekst, der kundgør, at her er en ”Special Edition for Bentley.”

At historien om den eksklusive iPhone X overhovedet er sluppet ud, skyldes en bruger af Instagram. Han kunne ikke nære sig at tage en selfie af telefonen, da han fik nummer 19 af de 100 Bentley talerør i hånden. Om han selv ejer den eller blot lige har lånt den af en meget rig bekendt, vides ikke.

Tilsyneladende er den schweiziske adresse også ”fake”. Nysgerrige sjæle på internet har nemlig forfulgt sagen og fundet ud af, at Bentley telefonen tilsyneladende tilbydes af et vietnamesisk firma med speciale i at skræddersy og forædle iPhones.

Den eksklusive iPhone X vil sikkert pynte ved forsædet på en Bentley sports-limousine. Sammen med kørehandsker i det fineste skind og telefon numre til restauranter med tre stjerner hos Michelin.

Bentley selv afviser kendskab til telefonen, og man kan ikke finde den på bilmærkets hjemmeside. Omvendt kan det også være en del af spillet. Både Bentley og konkurrenterne hos Rolls-Royce sætter en ære i at være diskrete om deres kunder.

Prisen på iPhone X fra Bentley er ikke offentliggjort, men vær sikker på at den er høj. En Bentley limousine eller sportsvogn kan man jo heller ikke købe til prisen på en Skoda, Seat eller Dacia….

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaos i vores kalender