Har I husket at røste?

Arkade atmosfære i miniformat

Jeg kender flere mennesker, der har købt gamle brugte spillemaskiner og enarmede tyveknægte fra nedlagte grillbarer og værtshuse. De har nu fået nyt liv hjemme i gildesalen eller ovre i hjørnet af stuen sammen med stereogrej, computer og musik instrumenter.

Atmosfæren kan dog også gøres i mindre format og til lavere udgifter – uden at man ligefrem må hoppe over og spille på sin pc-skærm eller smartphone.

Tempest Arcade Machine Replica er en eksakt kopi i 1/6 størrelse af en arkade maskine – bare kun 33 centimeter høj, så man sagtens kan have den stående på et bord.

New Wave Toys i Los Angeles har specialiseret sig i, hvad firmaet kalder en hel familie af RepliCade maskiner. De er lavet af samme materialer som deres større forbilleder. De betjenes på samme måde, og de har sågar en møntboks, som man putter minimønter i.

Skærmen er 3,5 tommer stor og drives af et sæt grafikchipcs, der viser spillene med samme tempo og lyd, som stod man henne i spillebulen og rykkede i joystick eller trykkede på røde knapper.

Den nye Tempest maskine er godkendt af Atari og skal koste 160 USD, men interesserede kan i øjeblikket forudbestilles via Kickstarter for 90 USD – ca. 550 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har I husket at røste?