iPhone X presser priserne op

Lig og læs lettere

Når man tænker på, hvor mange hundrede millioner mennesker verden over der bærer briller, kan man undre sig over, at ingen har opfundet dette her før.

I hvert fald hævder fabrikanterne af The LaySee Pillow, at de står med verdens første hovedpude til dem, der har briller. For en gang skyld kan man have glassene på, når man lægger sig ned. Uden fare for at brillestellet bliver bøjet eller, at man kommer til at knuse brillerne under sin krop.

LaySee har samtidig den udprægede fordel, at man nu kan ligge med hovedet hvilende og brillerne på – og bruge sin tablet eller smartphone. Ikke noget med skæve og forvredne stillinger. Bare hvile, afslapning og en god udsigt til tingene. Ligegyldigt om man er nær- eller langsynet.

Alt efter, hvordan man ser på det, ligger LaySees meget åbenlyse hemmelighed i to forhøjninger med en fordybning, hvor man lægger øre og brille i. Eller er det en lidt tykkere hovedpude, der er delt midt over med en ergonomisk formet kløft?

”Dalen” forhindrer, at brillestellet kommer under pres fra underlaget. Designet er samtidig udformet, så hoved og nakke ligger ergonomisk korrekt, når man vil hvile.

Selve puden er fremstillet af materiale, der kan opføre sig som ”memory skum.” Det husker, hvordan man lå helt perfekt sidste gang, man tog sig en morfar på sofaneseren eller bare blev i sin seng noget længere end sædvanligt.

Pudens overflade er af 100 pct. naturligt latex, der er anti-bakteriel og ikke belaster brugeren i sit åndedræt. Betrækket er blødt, smidigt og køligere at lægge hovedet på end linned. Det kan tages af og vaskes i maskinen.

Den første produktion af LaySee Pillow var åbenbart alt for lille,, for puden blev udsolgt på få dage. Nu kan man sikre sig et eksemplar fra næste omgang ved at forudbestille for 80 USD – knap 500  kroner. Det er 20 USD under den normale handelspris.

Hvorfor begynder jeg nu at nynne ”først en hal’ tim’ på en ene side og så en hal’ tim’ på den anden og så på ryggen….”

http://https://www.youtube.com/watch?v=2ZHjAUtI4c4

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhone X presser priserne op