Apple HomePod den 9. februar

Sydamerikas unge mest vilde med so-me

Det er ikke næppe nogen hemmelig, at de mest flittige brugere af sociale medier er unge mennesker. Ikke nødvendigvis Facebook, der efterhånden dækker alle aldersgrupper. De 16- til 24-årige bruger i stedet flere sociale medier på samme tid. Instagram, WhatsApp, Snapchat, YouTube, Messenger – og Facebook.

Alt i alt bruger de i gennemsnit lidt over tre timer om dagen i sociale medier. Flest sydamerikanske unge – mindst asiaterne, viser en ny analyse fra Global Web Index. Her har man spurgt over 60.000 internet brugere i alderen 16- til 24-årige  i 40 lande om deres online vaner.

Europæerne – og dermed også danskerne – tilbringer i snit tre timer om dagen i de sociale medier. På mobil, pc, tablet eller tv. Det giver en placering i midten på globalt, men langt op til de unge fra Brasilien, der gør det i over fire timer hvert døgn. Den mest populær social-app i Sydamerika er WhatsApp.

Analytikerne fandt også ud af, at de unge forbrugere i Latinamerika bruger deres mobil mest af alle i aldersgruppen i verden. Det skyldes i høj grad, at mobile telefoner er de eneste, som fungerer i store dele af kontinentet.

Lidt overraskende er det måske, at unge i Kina, Indien og Japan trækker ned i statistikken. Kina er ellers store smartphone og pc-lande med egne store fabrikanter, mens Indien betragtes som det hurtigst voksende land for mobiler og internet i øjeblikket.

Til gengæld sørger lande som Filippinerne og Indonesien for, at Asien ikke falder helt af dansen i den globale statistikken. 16- til 24-årige i de to lande tilbringer fire timer om dagen i sociale medier….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple HomePod den 9. februar