Disse telefoner købte vi i december

Kaffe, som I aldrig har fået den før

Hvis I synes, at kaffemaskiner som MoccaMaster, Nespresso eller de italienske med damp og krom er dyre at indkøbe, er det for intet at regne sammenlignet med denne nydelige nye ting.

Den franske Royal er verdens dyreste kaffemaskiner. Alle håndlavede i de bedste materialer og i et design, der er kopieret fra de mokka-bryggere med hævert-/sifon-system, som var populære ved de kongelige hoffer i Europa i 18-tallet.

Kaffen brygges ved hjælp af en kombination af ild, pres, vakuum og tyngdekraft. Naturligvis bør de udvalgte bønner have samme høje kvalitet som den mekanisme, der forvandler pulveret til en sort himmerigs-mundfuld.

Som man kan se, er Royals nye, gamle kaffemaskiner belagt med guld. Glasset er håndblæst i krystal hos Baccarat’s berømte mestre.

Til priser, der begynder ved 152.000 kroner  (24.000 USD), kan interesserede købere vælge mellem forskellige modeller og materialet, de skal fremstilles i. Ikke alle synes jo om gulv og vil måske hellere have mere diskret platin eller sølv, som deres bedsteforældres kaffestel.

Hver Royal Coffee Maker fremstilles efter kundens ønske. Den forsynes med en plakette, der afslører mesterens navn, produktets løbenummer og den dato, kaffemaskinen er blevet færdig….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disse telefoner købte vi i december