Første ”smarte” højttaler fra LG

Vi lejer mange danske komedier

Det kan godt være, at dansk film mangler de helt store publikums-træffere i biografen, men folk hjemme i stuerne holder meget af at leje eller streame danske produktioner.

Klassefesten 3 var således den mest lejede og streamede film hos TDC’s film-afdeling Blockbuster i 2017. Yderligere tre danske film er med på årets Top-10.

”Jeg synes, det er positivt, at så mange danske film er med blandt de mest sete film i år. Vi kan jo vælge mellem en stor mængde film fra hele verden, men den sproglige og kulturelle nærhed betyder stadig en masse. Komedier vækker genkendelse og har et stort og bredt publikum i Danmark,” forklarer Casper Hald, der er direktør i Blockbuster.

Trolls er den mest lejede og streamede børnefilm hos Blockbuster (foto: DreamWorks)

Når det gælder børnefilm, ser Blockbusters hitliste for 2017 helt anderledes ud. Ingen danske film ligger på Top-10. Det gør til gengæld tre amerikanske animationsfilm med Trolls som den mest populære.

Med fire danske og seks amerikanske film er der ikke det store udvalg sådan rent nationalt på danskeres lejefilm Top-10 for 2017:

  1. Klassefesten 3 (indledningsfilm)
  2. Underverden
  3. Trolls
  4. Fifty Shades – I mørket
  5. Dræberne fra Nibe
  6. Syng
  7. Vaiana
  8. Inferno
  9. Alle for tre
  10. Fantastiske skabninger … og hvor de findes

TDC købte i 2014 varemærket Blockbuster og lancerede i 2015 streaming tjenesten, der udgiver alle premierefilm direkte fra biografen. Blockbuster har i dag ca. 10.000 film, der enten kan lejes i 48 timer eller købes.

Mere end 300.000 danskere har i 2017 set film på Blockbuster, hvor der kun betales per film og ikke skal købes et abonnement

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første ”smarte” højttaler fra LG