Nyt Facebook værktøj afslører

Garmin klar med vivofit 4

Fitness armbånd er populære, og de er slet ikke blevet erstattet med dyrere smartwatches i en grad, som mange havde forventet, da Apple lancerede sit Watch ur.

Garmin er et godt eksempel. Firmaet med særlig speciale i GPS og navigatorer producerer sports-inspirerede smartwatches og fitness armbånd side om side – og med god succes.

Det nyeste Garmin vivofit 4 armbånd slog alle rekorder på ét punkt. Det kan nemlig øje med sin bærers motions tilstand i et helt år, uden at han eller hun undervejs skal tænke på at lade armbåndets batteri op.

Samtidig har Garmin indbygget en ny type display i vivofit 4, som skal kunne læses tydeligt i sollys. Ellers en klassisk svaghed for både fitness armbånd og smart-ure, der bruges udendørs.

Garmin vivofit 4 er beregnet til at blive båret døgnet rundt. Displayet er tændt alle 24 timer, hvilket gør det ekstra imponerende, at armbåndet kun skal have en opladning hver 12 måned. Armbåndet er desuden vand- og støvtæt, og man kan uden problemer have det på i brusebadet.

Vivofit 4 kan fungere både med og uden en trådløs forbindelse til en mobiltelefon med Garmin app på. Som uafhængig kan armbåndet bl.a. måle puls og antal skridt, bæreren har taget i løbet af en dag eller et andet givet tidsrum. Med Bluetooth og en smartphone app er udvalget af målinger noget større.

Så kan man bl.a. også få styr på sin søvn, aktivitets mønster hen over dagen, stress niveau osv. Armbåndet kan samtidig skelne imellem, om man går, løber, cykler, svømmer, dyrker fitness i studie osv. Ur funktionerne omfatter almindeligt klokkeslæt, nedtælling, timer, stopur og alarmer. Er man doven og inaktiv for længe, alarmerer vivofit 4 med et blinkende rødt display.

Garmin nyheden indeholder en praktisk vejr-alarm, der fortæller, hvad man kan forvente af temperatur vind, regn eller sne, hvis man vil motionere udendørs. Integreret er også en ”find mit armbånd” eller ”min mobiltelefon” funktion.

Man kan skræddersy vivofit 4 efter sin egen smag med forskellige skærmbaggrunde, ligesom man via mobiltelefon app’en kan lægge forskellige personlige motiverings-tekster ind. Tilsvarende tekster kan indtastes som alarm, der sendes automatisk via sms eller email til venner, kolleger og pårørende, hvis vivofit 4 bæreren skulle komme ud for et uheld eller måske et overfald.

Garmin vivofit 4 fås i en håndfuld forskellige farver, herunder sort, hvid og plettet limegrøn. Priserne begynder ved 80 USD eller 699 kroner – ekstra armbånd koster 20 USD….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt Facebook værktøj afslører