Edward Snowden er fremme igen

Med vold ud af sengen

Hvis du hører til dem, der bliver sur og tvær og gnaven, når nogen forsøger at vække dig om morgenen, er du den oplagte målgruppe for Mr. Wakey.

Alle har vel haft lyst til at kyle vækkeuret kilometer bort, når det begynder at ringe, larme eller spille musik – kun en halv time efter at man er faldet i søvn. Sådan føles det i hvert fald.

Mr. Wakey vil nemlig gerne kastes. Faktisk elsker det skægge nye vækkeur en tur gennem luft og at ramme ind i væggen. Før stopper Mr. Wakey nemlig ikke med at vække. Kun et kast mod noget hårdt får vækkeuret til at tie.

Ideen er ikke kun sjov, men formentlig også praktisk. For når man først har rejst sig halvt i sengen for at give Mr. Wakey en hård flyvetur, vil de fleste være vågne – og det var jo formålet.

Vækkeuret kommer pakket ind i blødt og solidt kunststof, der sagtens kan tåle et antal møder med en væg eller et klædeskab. Det er samtidig indrettet, så det altid vil stå opret, mens godt beskyttede sensorer indendørs, om Mr. Wakey har fået et tilstrækkeligt hårdt slag til at stoppe sin vækning.

Mr. Wakey husker sågar hvert eneste kast og giver points efter, om det var velrettet og hårdt, eller om vækkeuret bare faldt ned ad sengebordet. Jo flere points, man samler – desto nemmere er det at få vækkeren til at tie.

Desværre kan I ikke købe det masochistiske vækkeur. Den kinesiske designer Sophie Ng fra Hong Kong har endnu ikke fundet en fabrikant, der vil sætte Mr. Wakey i storproduktion. Egentlig mærkelig ikke….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Edward Snowden er fremme igen