iPhone brugere ikke tilfredse med Apples forklaring

Sony på vej med XZ2 mobiler

Mens Samsung, Huawei, LG, Xiaomi osv, sender den ene nye smartphone model på markedet efter den anden, går der læææænge mellem nyhederne fra Sony.

Nu skulle der dog snart være nye mobiler fra den japanske underholdnings gigant. I hvert fald tre nye modeller i Xperia XZ familien vil enten blive præsenteret på CES Show i Las Vegas i begyndelsen af januar.

Den ene af Sony nyhederne er der nu begyndt at lække informationer på. Det er XZ2 topmodellen, der skal komme med Qualcomms helt nye Snapdragon 845 processor ombord.

På internet er der noget tvivl om, hvorvidt en kommende Sony XZ2 får en skærm på 5,5 elller 5,7 tommer.

Det ser også ud, som om Sony bryder med sin hidtidige design filosofi og fremover vil følge den aktuelle mode med aflange skærme med meget tynde rammer omkring. Sony XZ2 skal således byde på et 5,5 tommers display i Full HD+ opløsning med 2.910 gange 1.080 punkter.

Den nye Sony telefon får formentlig 4 GB RAM og 64 GB lager i standard versionen. Batterietr med Quick Charge opladning er på 3.130 mAh, og styresystemet bliver det nyeste Android 8.1 Oreo.

Vanen tro sætter Sony rigtigt gode kameraer i sine smartphones, for hvad Sony ikke længere kan sælge i store antal mobiltelefoner under eget navn, kan firmaet levere i billedsensorer til mange af sine konkurrenter på markedet. Kameraet på XZ2 vil være dobbelt med sensorer på henholdsvis 15 og 12 megapixel.

Sandsynligvis lancerer Sony tre nye XZ modeller, hvor XZ2 vil være den midterste. Ovenover kommer en smartphone med 6 tommers skærm, og så vil Sony sandsynligvis sælge en ”mini” eller ”light” udgave med mindre display….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhone brugere ikke tilfredse med Apples forklaring