Californien advarer mod mobiler

Når en iMac skal flyttes

Det lyder lidt om en selvmodsigelse – en bærbar desktop. Men selv selvmodsigelser kan jo føre til noget godt og konstruktivt.

Det er Lavolta et glimrende eksempel på. Firmaet har nemlig designet en elegant bæretaske – ikke til en laptop, men til en stor Apple iMac som ellers er beregnet til at stå på et skrivebord. Som desktop.

Selvom iMac er mere slank og fungerer som en skærm med indbygget computer, er den ikke nem at slæbe rundt på. Noget, som mange freelancere og andre job-nomader ellers ville elske.

Lavoltas nye iMac Bag ligner lidt, som når man pakker sin vovse ind i en hundedragt, inden man lufter sit kæledyr i det kolde vinterhalvår. Man trækker taske ned over sin Apple computer og sikrer sig, at iMacs fod stikker ud af hullet. Så kan turen begynde, og man har et par behagelige bærehåndtag i læder at putte sine sarte hænder om.

På indersiden er iMac tasken foret med mikrofiber stof, der ikke skrammer computeren og samtidig giver det dyrebare elektronik en god beskyttelse. På ydersiden er Lavolta tasken både moderigtig, professionel og praktisk på samme tid.

Tasken må være ideel for alle dem, der vil have råstyrken fra en iMac og friheden fra en MacBook. De kan købe et eksemplar til priser fra 43 GBP – ca. 370 kroner – i en version, der passer til en 27 tommers iMax….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Californien advarer mod mobiler