Danskere bygger ure af berømte bilers stumper

Når mobilen bliver kunst

Det kan godt være, at smartphones i mellemklassen ikke er blevet nævneværdigt dyrere i det seneste år. Men oppe i den absolutte topklasse – dér har priserne fået et voldsomt vokseværk.

Det begyndte egentlig med Huawei, der sidste år sendte en Porsche-designet Mate 9 telefon på det danske marked til den fyrstelige sum af 11.000 kroner.

I oktober kom Apple og lagde en ny standard for, hvad en luksus mobil måtte koste. IPhone X koster 10.249 kroner i den store udgave – og det lader folk sig ikke skræmme af. Telefonen sælger imponerende godt.

For en uge siden kunne jeg fortælle om koreanske LG, der lancerede en speciel Signature udgave af sin V30 telefon. Den koster 1.800 USD eller nok tæt på det ti-dobbelte, hvis den kom til Danmark.

Nu vil Samsung så åbenbart også være med i legen – og kapløbet om mennesker, der har en lige så stor tegnebog som lyst til at købe en smartphone, som ikke så mange andre har.

X 99 Avant er tilnavnet på en eksklusiv variant af Samsungs i forvejen ret pebrede Galaxy Note 8 telefon. Den nye udgave koster 1.991.000 won i Samsungs hjemland Sydkorea. Det svarer til ca. 12.500 kroner på vores kanter.

Det særlige ved Samsung Galaxy Note 8 X 99 Avant er, at den er blevet dekoreret af den koreanske kunstner Han-Seung-Woo. Desuden medfølger eksklusive skærm-baggrunde, ikoner, et lille maleri af kunstneren og en online service, der automatisk skifter ”wallpaper” på mobilen, når kunstneren har et nyt værk parat.

Indendørs er telefonen som alle andre Galaxy Note 8 i 256 GB udgaven. Det vil sige en 8-kerne Samsung processor, 6 GB RAM, medfølgende S-pen og en imponerende stor skærm på 6,3 tommer i Quad HD kvalitet og 18:9 format.

Hvis man er til Samsung og moderne kunst i et tiger-lignende mønster, kan Galaxy Note 8 X 99 Avant telefonen måske være en god idé. Man skal dog vide, at mobilen i denne særlige udgave kun er til salg frem til den 31. december – og kun i 99 nummererede eksemplarer….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danskere bygger ure af berømte bilers stumper