Tag foto og video med dit håndled

Nu klædes OnePlus 5T i hvidt til Star Wars

Da den nye OnePlus 5T blev præsenteret for nogle uger siden, gik der allerede rygter om, at telefonen ville komme i en særlig Star Wars udgave for at fejre den kommende ”The Last Jedi” film.

Nu er dette rygte blevet bekræftet, og OnePlus 5T Star Wars Edition kommer til salg i Danmark i et begrænset antal hos teleselskabet 3. Stjernekrigs-mobilen lander hos 3og YouSee dagen efter filmens premiere i Danmark – det vil sige den 14. december.

OnePlus 5T Star Wars Edition er langt hen ad vejen identisk med den OnePlus 5T, man kan købe på det danske marked. Hos 3 er det i øjeblikket den 6. mest solgte telefon i Danmark.

OnePlus 5T er en kraftig telefon med Snapdragon 835 processor, 8 GB RAM, 128 GB lager, dobbelt kamera og en 6 tommers skærm næsten uden ramme.

Forskellene ses kun udendørs, og her skal man måske finde årsagen til, at vi europæere kun kan købe OnePlus 5T i én farve – Midtnight Black. I Kina findes telefonen også i en flot rød kulør, og nu får inderne så også en i samme hvide outfit som Stormtrooperne i Star Wars filmen.

Stjernekrigs relationerne ses tydeligst i det røde logo nederst på telefonens bagsiden, mens OnePlus’ eget navnetræk er anbragt i sort lige under fingeraftryks-skanneren højere oppe. Mobilens forside er holdt helt i sort, mens knapperne på siden er røde.

Selvfølgelig har OnePlus hældt en række stjernekrigs-relaterede spil, apps og skærm baggrunde på  at OnePlus 5T Star Wars Edition.

Den danske pris er ikke offentliggjort endnu, men hvis I længes efter en OnePlus telefon i hvidt, har I den her….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tag foto og video med dit håndled