Hvem vil du helst have med under dynerne?

Champagne på to minutter

For nogle dage siden skrev jeg her på bloggen en artikel om, hvordan forskere i Singapore havde skabt et ”smart” glas, der kunne forvandle vand til vin eller ændre farver og smag på cocktails, så tørstige sjæle troede, de drak noget helt andet.

Nu viser det sig så, at et apparat, der kan næsten det samme, allerede kan købes. Det kommer fra Sodastream, der kopierer den berømte historie fra Biblen, hvor Jesus forvandler vand til vin. Hos Sodastream er det bare vand til boblevand med procenter i – altså champagne.

Hemmeligheden ligger i et nyt koncentrat, der blandes med fem dele danskvand med brus i en Sodastream maskine. Resultatet indeholder 10 pct. alkohol, og en flaske Sparkling Gold giver 12 glas af den hjemmelavede skumpagne.

De fleste mennesker vil – som jeg – være skeptiske over for det nye Sodastream koncentrat, der skal smage som mousserende vin. Det samme sagde kun 67 og 56 pct, da de i stedet fik et glas af de populære champagne mærker Veuve Clicquot (”Den gule enke”) og Moët & Chandon.

Sparkling Gold vil i første omgang kun blive solgt via Sodastreams hjemmeside til det tyske marked. Her beskrives nyhede som en ”perlende Riesling vin – frisk, frugtig og tør”. Det kunne også lyde som teksten til en reklame for en god sekt fra Tyskland.

Sparkling Gold er SodaStreams nyeste forsøg på at erobre de voksnes verden. Normalt forbindes SodaStream jo med børn, der kan lave billig sodavand. Jeg kender dog også en del ”grown-ups”, der bruger maskinerne til at producere lynhurtig danskvand med brus i.

Tidligere har SodaStream uden det store held forsøgt sig med en maskine, der kunne mixe et dusin forskellige cocktails og drinks. Og for halvandet år siden lancerede SodaStream en Beer Bar på det tyske marked, hvor man kunne lave sit eget lyse øl.

Sparkling Gold tror jeg imidlertid mere på. Vi får se, om den bliver et hit til jule- og nytårsfesterne om nogle uger….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem vil du helst have med under dynerne?