Kineser blander sig helt i top

Bedre billeder i Messenger

På det seneste har Facebook Messenger fået en stribe gode updates. Nu kan man f.eks. dele musik fra Spotify eller Apple Music. Man kan sætte sjove filtre på sine video chat billeder, og i en række lande kan man bruge Messenger til at sende kontanter til vennerne.

Det nyeste fremskridt i Messenger er, at man fremover kan sende og modtage billeder og videoer i 4K kvalitet. I opløsninger på op til 4.096 gange 4.096 punkter – og vel at mærke uden at det går ud over hastigheden.

Det er et stort fremskridt – for som Messenger brugere vil vide – har billed-kvaliteten ikke været til at råbe hurra over hidtil. Det ændrer sig heldigvis nu.

Man skal kigge nøje efter for at se 4K forbedringen, men der er der med bedre kontrast, flere farve nuancer og højere skarphed.

Ifølge Facebook deler Messenger brugerne over 17 milliarder fotos om måneden. Hoppet til 4K vil gøre ”samtalerne rigere, skarpere og bedre end nogensinde før”, hævder Facebook.

Det eneste, den nye 4K service kræver er, at man opgraderer sin Messenger app til den seneste nye version. Desuden skal man naturligvis have et kamera eller en smartphone, der rent faktisk kan optage i 4K kvalitet.

Messenger med 4K fungerer allerede nu i USA, Frankrig, England og Sydkorea. Danmark og mange andre lande følger efter i de kommende dage og uger….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kineser blander sig helt i top