Reddit har vokseværk

Nintendo Switch vinder hos TIME

Vi er ved at nå slutningen af året.

Det behøver man ikke at kigge i kalenderen for at opdage. Bare se de tonsvis af julereklamer, der ryger ind ad brevsprækken – eller gå en tur ned på strøget og nyd julebelysningen.

Man kan selvfølgelig også kigge på formiddags-avisernes hjemmesider. Her er en af morgenens store nyheder, at den første sne er faldet i nat i Helsingør.

Well – slutningen af året bringer også en anden type historier. Nemlig alle mulige ranglister over det største, første, værste, bedste osv, der er hændt i det snart udrindende 2017.

Stemme-styrede online højttalere som Anazons Echo Alexa er årets vigtigste fremskridt i gadges ifølge TIME Magazine.

Det store internationale ugemagasin TIME er tidligt ude i år og har kåret ”Årets Top Gadget”.

Lidt overraskende tager Nintendos lille Switch spille-konsol førstepladsen foran bl.a. Apple iPhone X eller Amazons tale-styrede Echo Alexa højttaler.

TIME Magazine konstaterer i den forbindelse, at 2017 har været året for forandringer hos gadgets og gizmos:

Det vigtigste fremskridt har været netop de stemme-kontrollerede højttalere som Alexa og Google Home, der har invaderet hundredetusindvis af boliger i USA, England og Tyskland.

IfølgeTIME var 2017 også året, hvor designerne fandt ud af at pakke meget store skærme i smartphones, som man stadig kan holde i hånden. De bedste eksempler er iPhone X og Samsungs Galaxy S8.

Lidt overraskende erobrer et klassisk fotokamera en plads i årets Top-10 over bedste nye gadges. Sonys Alpha A7R skal være markedets bedste spejl-løse fotoapparat.

Men den allerbedste nyhed skal være Nintendo Switch, der er markedets første bærbare spillekonsol, hvor man ikke behøver at gå på kompromis på spillenes kvalitet. Spil-veteranen havde da også brug for en mega-succes efter nogle tørlagte og tynde år og en gedigen fiasko med den stationære Wii-U konsol.

Heldigvis er Nintendo igen på rette spor. Dels med Pokemon spillet, der blev en global landeplage hos både små og store børn med en smartphone. Dels med Switch konsollen, der indtil videre er solgt i otte millioner eksemplarer – bl.a. på grund af nye hit-spil som ”Super Mario Odyssey” fra Nintendo spil eller Switch varianter af bestsellere som ”Wolfenstein II” og ”Doom”.

Her er TIME’s Top-10 over de vigtigste nye gadgets i 2017:

  • Nintendo Switch – mobil spillekonsol
  • Apple iPhone X – smartphone
  • Microsoft Surface Laptop
  • DJI Spark – drone
  • Samsung Galaxy S8 – smartphone
  • Super Nintendo Classic (SNES) – spillekonsol
  • Amazon Echo – stemmestyret højttaler
  • Microsoft Xbox One X – spillekonsol
  • Apple Watch 3 – smart-ur
  • Sony Alpha A7R III – kamera

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reddit har vokseværk