Smart lille cd-spille med Bluetooth

Få en Supercharger i lommen

Normalt er det ret store elektriske ting, som folk forbinder Tesla med  – elektriske personbiler, den første lastvogn på el, tog der kører lynhurtigt i rør, kommercielle rumraketter, solpaneler eller batterier, som kan levere strøm til en hel villa.

Multi-iværksætteren Elon Musik og Tesla producerer imidlertid også helt små gadges som f.eks. dette ekstra-batteri, der har samme design som Teslas Supercharger ladestandere til biler. Blot meget mindre.

Tesla Powerbank er nemlig beregnet til at lade smartphones op, trådløse øretelefoner eller andre batteri-drevne gadges med USB-stik.

På det punkt adskiller Tesla nyheden sig ikke fra andre powerbanks, som man kan købe i hundredevis af andre designs. Men de er bare ikke Tesla. Så har man ikke råd til en Tesla i garagen, kan man i det mindste købe sig en til lommen.

Tesla nyheden er til gengæld ret dyr i forhold til sammenlignelige Powerbanks – 45 USD eller ca. 290 kroner. Men man betaler selvfølgelig ekstra for navnet. Ligesom man gør hos Apple og B&O.

Teslas Powerbank har en kapacitet på 3.350 mAh. Ikke overvældende, men nok til at fylde de fleste smartphones helt op med ny strøm. Måske lige bortset fra de allerstørste og dyreste modeller.

Ganske praktisk leveres Teslas mini-batteri med hele to røde ledninger. Den ene passer til Android telefoner og Micro-USB stik, den anden til Apples Lightning konnektor på iPhones. Batteriets størrelse er 108 x 30 x 23 mm….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smart lille cd-spille med Bluetooth