Hvad Louis Vuitton alt må opleve

De rigere bliver rigere og de f…..

Forskellen på rige og fattige i verden er rystende, og skellet bliver større og større for hvert år, der går. Det viser en ny analyse, som den store schweiziske bank Credit Suisse har lavet.

Ifølge den ejes 45,9 pct. af verdens formuer af kun 0,7 pct. af befolkningen. Det drejer sig om 36 millioner personer over 18 år, der kontrollerer 128,7 billion US dollars. Det svarer til svimlende 830 billioner eller  830.000.000.000.000 kroner.

Lige under de super-rige befinder sig 391 millioner voksne, som de fleste af os nok vil betegne som millionærer i Danmark – eller i hvert fald tæt på. De kontrollerer 39,7 pct. af verdens formuer, selvom de kun udgør 7,9 pct. af befolkningen på denne klode.

Længere nede i penge-pyramiden i infografikken finder vi det store flertal. 70 pct. af menneskene deler tilsammen 7,6 billion USD (ca. 49 billion kroner), hvilket svarer til kun 2,6 pct. af den totale rigdom….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad Louis Vuitton alt må opleve