SpinX er en smart toilet robot

iPhones ligner da osse hinanden så majed

Hver gang der kommer en ny årgang iPhones, morer den amerikanske talkshow vært Jimmy Kimmel sig med at tjekke, om ganske almindelige amerikanere på gaden nu kan se forskel på den nye model og en ældre iPhone.

I tilfældet iPhone X skulle man ikke tro, at man kunne forveksle telefonerne. X’eren – eller 10’eren for at være korrekt – har et helt andet design end alle andre iphones før den.

iPhone X er f.eks. den første Apple telefon uden ”Home” knap. Netop den knap har ellers været et fast og visuelt meget tydeligt kendetegn, siden første iPhone kom på gaden for 10 år siden.

Ikke desto mindre lykkedes Jimmy Kimmels practical joke igen – se selv i videoen. Kimmel kan med sine talegaver, der er en bilsælger værdig, overbevise tilfældige fodgængere på Hollywood Boulevard om, at den iPhone 4, han viser dem, er den nye iPhone X.

Enten er folk klar over, at de deltager i et skjult kamera set-up, eller de hverken læser eller ser nyheder på tv, på papir eller på internet.

I hvert fald falder forbløffende mange i vandet og synes, at den iPhone, de får stukket i hånden, virkelig er smart, fornyende og bedre end tidligere Apple telefoner. Og så står de faktisk med en syv år gammel iPhone model.

Videoen er det rene morskab på en halvkold november søndag. God fornøjelse….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SpinX er en smart toilet robot