Autofabrikanterne snyder fortsat

Mujjo cover til Apples dyreste

Når man nu har betalt mellem knap 9.000 og lidt over 10.000 kroner for sin nye Apple iPhone X, kan man lige så godt sørge for, at telefonens sarte ydre af poleret glas ikke bliver ridset eller får fedtede fingre overalt.

Én måde at beskytte sin iPhoneX er selvfølgelig at købe et ekstra cover – og det skal naturligvis have samme klasse, kvalitet og udstråling som den dyre smartphone.

Mujjos læder covers er af plantefibre. De er håndsyede og fås i fire farver til den nye iPhone X.

Mujjo er blandt de første til at levere flotte læder-covers til iPhone X. De er håndsyede og kan takket være Mujjos egen teknologi bøjes og formes helt perfekt til det emne, de skal dække – i dette tilfælde en dyr smartphone.

Coveret fås i fire farver og er på indersiden foret med mikrofiber, der forhindrer ridser i glasset, når telefonen tages ud og ind mange gange. På ydersiden er der desuden en lomme med plads til to kreditkort.

Det nye iPhone X cover fås i kulørerne sort, grå, tan og oliven. Prisen er 50 euro – ca. 370 kroner. Prisen i Danmark er ikke oplyst endnu….

Det oliven farvede cover synes jeg er ekstra flot.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autofabrikanterne snyder fortsat