Et kraftværk, du kan have i hånden

Juletræet får en højere procent

Jeg havde egentlig aftalt med mig selv, at jeg i år ikke ville skrive jule-relaterede før efter den 1. december. Men selvfølgelig havde salig statsminister Jens Otto Krag ret, da han sagde, at ”man har en mening, indtil man tager en ny.”

Forklaringen på meningskiftet er ganske enkelt, at meldingen om årets måske sjoveste juletræspynt trillede ind i min mail indboks i går. En nyhed, der sikkert vil kunne få selv herren i huset til at deltage i udsmykningen af grantræet.

Disse fine nye juletræs-kugler indeholder nemlig whisky. Et sæt består af seks – med hver sin blended whisky ”ombord”. De kommer fra alle dele af Storbritannien og Irland, hvor man dyrker livets vand – det gæliske ord for whisky. Det vil sige smagsprøver fra Skotland, England, Wales og den grønne ø.

Kuglerne har en smuk guldfarve – whisky gylden. De vil pynte på ethvert juletræ og skabe lidt afveksling mellem de foldede stjerner, Dannebrogs flagene, chokolade klokkerne, kugler i alskens stærke kulører og naturligvis stjernen i toppen af træet.

Den nye juletræspynt er skabt af Masters of Malt i Kent i England, der også har leveret alkoholiske juleminder i tidligere år. Det har dog primært været en julekalender med 24 små flasker med forskellige whisk, rom eller gin mærker.

Det nye One Bauble Gift Set koster 305 kroner og skal nok bestilles snart, hvis det skal nå at ankomme, inden juletræet skal pyntes. Slainte eller skål på skotsk og gælisk….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kraftværk, du kan have i hånden