Lademåtten er i kork

Razer Phone til gamerne iblandt os

Mange mennesker bruger deres smartphone til andet end at tale i telefon, tage fotos eller sende sms. Faktisk rigtigt mange, og blandt dem en masse til spil.

Moderne smartphones i de lidt dyrere klasser kan sagtens håndtere spil. De har fået store skærme med smuk og stærkere processorer, men de når altså ikke de ”rigtige” gamer-pc’er og spillekonsoller til sokkeholderne, når det gælder hurtig action grafik og tilhørende fed lyd.

I morgen ændres verden – i hvert fald for spil-freaks. Da lancerer Razer nemlig, hvad mange kalder verdens første ægte spille-mobil.

Nu – 24 timer før premieren – er en masse specifikationer på Razer Phone lækket. Dem vil jeg naturligvis videregive direkte til mine læsere.

Razer Phone får først og fremmest en skærm, der er hurtigere end på andre – selv dyre – smartphones. Den har nemlig en refresh rate på 120 GHz. Displayet er på 5,7 tommer og viser grafikken i Quad HD kvalitet. Det vil sige med 2.560 gange 1.440 punkter.

 

Også lyden har Razer gjort en masse ekstra ud af. Gamer-mobilen har således to fremad-rettede stereo højttalere og kan arbejde med den seneste nye Dolby Atmos surround sound.

Processoren er den velkendte Snapdragon 835, der også sidder i en lang række andre toptelefoner. Hos Razer assisteres den af 8 GB RAM. Batteriet er stort og på 4.000 mAh, der kan oplades meget hurtigt via Qualcomms nyeste Quick Charge 4+ kredsløb.

Spillere tager fotos – ligesom andre smartphone elskere. Derfor er Razer Phone udstyret med et dobbelt kamera på ryggen, hvor det ene rummer en zoom og en 12 megapixel sensor. Det andet er til vidvinkel billeder og byder på et pænt lysfølsomt objektiv på f/1.7 foran en 13 megapizel sensor. Selfie skyderen på fronten disker op med mere beskedne 8 megapixel.

Razer er en af verdens største producenter af tilbehør til computer-spillere og seriøse e-sport udøvere. Folkene ved derfor, hvad de har med at gøre, når de udvikler markedets første gamer-mobil.

For knap et år siden købte Razer den lille amerikanske smartphone fabrikant Nextbit. Produkterne herfra danner grundlaget for den nye Razer Phone, der formentlig vil være udstyret med meget hurtige modems til online kommunikation. Mange af verdens mest avancereder spil ligger nemlig i ”skyen”.

Flere detaljer og sikkert også bedre fotos kommer i morgen, når Razer Phone har sin officielle verdens premiere i USA….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lademåtten er i kork