Korruption et stort problem i USA

Surface Book 2 lækker og dyr

MacBook Pro må kunne føle ånden i nakken, hvis det da ikke var et sus, da den nye Microsoft Surface Book 2 overhalede Apples populære laptop til professionelle.

Takket være anvendelsen af Intels seneste ottende generation Core processorer, op til 16 GB RAM og Nvidia GeForce 1060 grafikkort er Surface Book 2 nu dobbelt så hurtig som MacBook Pro.

Samtidig har Microsoft forbedret den hybride computers hængsler, så det er nemmere at forvandle den fra laptop til tablet eller omvendt.

Microsoft tilbyder sin notebook i to størrelser. Med enten 13,5 tommers skærm i 3.000 x 2.000 punkters opløsning – og for første gang – med e 15 tommer skærm og 3.240 x 2.160 punkters grafik. Nyheden vejer godt 1,5 kilo inklusive tastatur, så en letvægter er den ikke.

Surface Book 2 har mindst 256 GB lager og kommer med både traditionelle USB-A og de nyere USB-C porte samt en læser til SD memory kort. Endelig – og det er imponerende – kan den nye laptop køre 17 timer på en batteri opladning.

I Danmark skal Surface Book 2 koste fra 13.299 kroner inkl. moms. Så heller ikke med hensyn til pris er der tale om en letvægter – snarere tværtimod….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Korruption et stort problem i USA