Her kommer posten med robot og drone

Denne cykeltaske er bare elegant

Hvordan bærer I rundt på jeres bagage, når I bevæger jer på cyken? For cykle – det gør enhver dansker med respekt for sig. For at forbedre sin motion, af hensyn til miljøet eller bare fordi man hurtigt kan blive betragtet som yt, hvis man ikke gør det. Ligegyldigt om man har nok så dejlig en SUV eller limo stående hjemme i garagen.

De fleste kører vel rundt på cykel med en rygsæk spændt på eller en taske anbragt i bagagebæreren bagpå. Har man en damecykel, ligger tingene i kurven foran styret.

De amerikanske designere fra Ducks in a Row (”ænder på række”???!!) kommer nu med en tredje løsning, som de (nok med nogen overdrivelse) kalder den første rygsæk på markedet – udviklet specielt til cyklister.

Når rygsækken er spændt på styret som en cykelkurv, har man fri udsigt til sin smartphone, Den kan f.eks. bruges som en navigator med touch skærm.

Vi skal ikke diskutere ord og påstande her. Blot konstatere af DIAR’s Elegant Commuter Backpack er både elegant og praktisk og indeholder en stribe gode ideer.

Nyheden har f.eks. beslag, så den kan placeres både på ryggen (som normalt) og på cykelstyret. Der er beslag til at hænge cykelhjelmen på – og beslag til en batteridrevet forlygte. Så har man en god, højtplaceret og let synlig (ekstra) belysning, når man har rygsækken placeret som en cykelkurv.

Ducks in a Row indeholder ikke megen elektronik, men kan udstyres med en Powerbank i bunden, så ens smartphone eller musik-afspiller kan lades op, mens man cykler. Og apropos smartphone:

Tasken kan bruges som en flot rygsæk i ægte læder.

 

Den kan anbringes i en gennemsigtig udvendig lomme på rygsækken, hvor den fungerer næsten som et instrument bræt, når man har tasken placeret på styret. Direkte synlig for cyklisten, trygt beskyttet mod vand og vejr bag en transparent hinde, som kan bruges som touch skærm. Så kan man tage imod opkald, styre musikken i sine øretelefoner eller følge navigatorens retnings-angivelser på skærmen lige foran ens ansigt uden at tage hænderne langt væk fra cykelstyret.

Selve rygsækken er fremstillet af læder og vandafvisende kunststof af høj kvalitet. Indvendigt er der plads til en laptop op til 15,6 tommers størrelse, der ligger godt beskyttet bag polstret skum. Tasken har desuden separate lommer til papirer, skriveredskaber, øretelefoner, smartphone, tegnebog osv. Nogle af dem sikret indendørs, mens andre er hurtigt tilgængelige med adgang udefra.

Måske er der ikke så vildt meget nyt i denne nye cykel-rygsæk fra ”ænderne på række”. Omvendt er det sjældent, at man ser så mange praktiske detaljer samlet så elegant og pænt. Alene dét er en omtale værd.

Prisen er måske lidt høj – 229 USD eller ca. 1.475 kroner – men så er tasken til cyklister måske en oplagt julegave….

 

Rygsækken har god plads til en laptop på maksimalt 15 tommer.

Øverst i rygsækken er en lettilgængelig lomme til ting, man altid lige har brug for – nøgler, adgangskort, rejsekort osv.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her kommer posten med robot og drone