Apple halverer produktionen af iPhone 8 - allerede

Gammel ven i nye klæder

Computermus er sjældent noget, som kan få blodtrykket til at regeres, eller øjnene til spærres op. De er simpelthen for almindelige, og folk bekymrer sig kun om dem, når de går i stykker, eller de trådløse mus skal have batteriet udskiftet.

OK – entusiastiske gamere går meget op i deres mus. De er parate til at betale mange hundrede kroner eller flere tusinde for at få fat i en af de lynhurtige af slagsen. Ofte med indbygget lys. For spil-freaks ligesom kniven for en slagter eller den rette kølle for en golf-entusiast. Et vigtigt værktøj.

Helt samme kærlighed til deres ”pege-redskab” har brugere af Microsofts mus næppe. Til gengæld har musene ofte tjent dem godt i årevis uden at gå i stykker. De står bare der ved siden af deres Windows pc. Med hale på – undskyld kabel – eller trådløse i stigende grad i de senere år.

Til november kommer Microsoft med en ny generation mus, der ligner de gamle – godt for det – men indeholder en række praktiske forbedringer. Den nye Microsoft Surface Precision Mouse skal koste 100 USD, hvilket svarer til ca. 650 danske kroner..

Den nye mus er fremstillet af aluminium – ikke billigt plastik. Designet er ergonomisk med formstøbte sider i kunststof og en hviler til tommeltotten. Tre små knapper kan programmeres til genveje eller andre funktioner, der styres med tommelen.

Microsoft musen kan både bruges med USB-kabel eller trådløst med Bluetooth. Rækkevidden er fem meter med Bluetooth, og musens indbyggede gen-opladelige batteri kører tre måneder på en optankning.

Surface Precision Mouse er kompatibel med Windows 10, Windows 8.1 og sågar den gamle Windows 7.1 – sidstnævnte dog kun via kabel. Ejere af Mac-computere, der er på udkig efter en mere traditionel mus end den medfølgende Apple mus, kan også bruge Microsoft musen via USB.

Til de mere avancerede egenskaber hører, at Microsofts mus kan multitaske. Den kan bruges til at styre op til tre computere på samme tid – f.eks. en laptop og en tablet som på indledningsbilledet til denne artikel.

Microsoft Surface Precision Mouse kan forudbestilles fra den 9. november fra Microsofts webside. Prisen bliver som nævnt 100 USD….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple halverer produktionen af iPhone 8 - allerede