Facebook strammer reklame regler

Ansæt Effie som jeres hushjælp

Hvis der er én ting i husholdningen, som de fleste hader – så er det at stryge og presse sit tøj. Af samme grund blev de strygefri stoffer opfundet, der dog er lidt på retur i disse miljø-fokuserede og natur-tætte tider.

Måske I skulle ansætte Effie som hushjælp – eller i hvert fald bestille et eksemplar af den nye digitalt styrede strygemaskine.

Effie ligner en sammenklappet gæsteseng eller garderobe-holder, men man skal jo aldrig skue dyret på pelsen alene. Effie kan stryge, tørre og presse op til 12 beklædnings-genstande på samme tid – og på få minutter.

Effie kan klappes ud, så op til 12 beklædnings-genstande – skjorter, bluser, jakker, bukser, kjoler osv – kan presses og stryges med damp på én gang. Hele operatiionen tager mellem tre og fem minutter.

Det giver op til 95 pct. tidsbesparelse sammenlignet med manuel strygning af 12 stykker tøj. Ideelt for en familie, et par med meget ”pænt” tøj eller en enlig, der har en uvane med at samle sit vasketøj i større bunker, før han eller hun gider at ordne det.

Alt, man skal gøre, er at hænge hvert stykke tøj på en speciel bøjle og så placere den inde i en åben Effie. Derefter trykker man enten på en knap ved Effies touch display eller bruger den medfølgende smartphone app. Her kan man også manuelt angive, hvilke typer tøj man har anbragt i Effie, og hvilken behandling det skal have – hvis man da ikke stoler på Effies egen automatik.

Når Effies låge er lukket, kører en slæde hen over tøjet, som sprayer en varm damp af filtreret vand hen over stoffet. Effie bruger almindeligt vand, som placeres i en tank nederst i maskinen. Ingen kemi eller giftige væsker. Ønsker man, at tøjet skal dufte ekstra godt efter strygningen, kan man lægge en særlig kapsel ind i Effie. Den vil kunne fås med forskellige dufte, der alle kommer fra naturlige plante ingredienser.

Effie styres enten fra et display i siden af apparatet eller via en app til smartphone og tablet.

Ifølge opfinderne fungerer Effie fint med tøj af bomuld, silke, viskose, denim, polyester osv. Hele operationen tager mellem tre og fem minutter. Ikke længere end, hvad det tager at varme et konventionelt strygejern op. Dertil kommer, at Effie automatisk kan fjerne både rynker og uønskede folder i tøjet.

Opfinderne er i øvrigt engelske, og de hævder, at briterne er blandt de mest sjuskede folkefærd, når det gælder pæn beklædning. Bare kig på den almindelige englænder – naturligvis ikke på gentlemen, ladies og business folk, der har personale til den slags eller køber sig til ekstern hjælp, når deres tøj skal stryges osv.

Effie er udviklet og fremstillet ved hjælp af bl.a. 3D-print. Strygemaskinen er stadig en prototype, men er klar til masse-produktion nu. Desuden søger de to opfindere i øjeblikket om patent på flere af Effies kvaliteter.

Det vil være muligt at forudbestille en Effie fra marts næste år. Introduktions-prisen bliver 699 GBP eller knap 6.000 kroner. Ikke just billigt, men hvad koster en hushjælp ikke i dag….

 

Skjorter bliver pefekt strøget og presset, når de får en tur i Effie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook strammer reklame regler