Marea flytter 71 mio. Netflix film ad gangen

Mues-Tec er touch skærm og spejl

Hvor længe står I foran spejlet om morgenen i badeværelset eller i sovekammet. Børster tænder, barberer jer eller lægger makeup? Sikkert længe nok til, at det kunne være praktisk at se morgen nyhederne på tv, tjekke nattens Facebook opdateringer eller høre trafik meldingerne.

Det nye intelligente spejl fra tyske Mues-Tec gør det muligt. Det er nemlig en kombineret touch skærm og et stort vægspejl. Man kan også kalde det en computer, man kan spejle sig i.

Det nye Smart Mirror Touch har indbygget 8-kerne processor, video kamera, to højttalere, mikrofon, Bluetooth, Wi-Fi og Android. Sidstnævnte betyder, at man kan anvende tusindvis af forskellige apps til spejlet.

En af dem kunne f.eks. være koblet trådløst til ens badevægt med fedtmåler, Body Mass Index BMI) og en slanke-app eller fitness-app. Så kan man kigge på ens vægt og kondital, samtidig med at man børster tænder foran spejlet.

Google Assistant sørger for, at man kan styre funktionerne ved hjælp af stemme-kommandoer frem for at sætte fingre på skærmen. Kommer der f.eks. et opkald, eller vil man ringe op til en person, mens man står foran spejlet, kræver det kun nogle få ordrer med stemmen, før forbindelsen er etableret via Bluetooth eller Wi-Fi og ens smartphone.

Kameraet kan selvfølgelig bruges til Skype telefonkald, men har man den rette app på sin telefon, kan det også indgå i en interaktiv forskønnelse. Visse makeup apps giver således mulighed for at simulere forskellige farver øjenskygger, læbestifte osv. på sit spejlbillede.

Når spejlet er slukket, forsvinder alle indikationer om, at det også fungerer som et spejl. Nu er det bare et flot spejl i badeværelset eller soveværelset. Ovenikøbet et spejl og en skærm, der er vandtæt efter IP65 standarderne.

Smart Mirror Touch fra Mues-Tec fås i tre forskellige størrelser. 42 tommer er den største model, der måler lidt over en meter i bredden. Spejlet kan også købes i 23,6 tomme format eller 21,5 tommer.

Priserne ligger på mellem 2.499 euro for den mindste udgave (ca. 18.900 kroner) til 4.199 euro for den største (ca. 31.800 kroner)….

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=vzx4s4GWbCw%20

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marea flytter 71 mio. Netflix film ad gangen