Vi ser tv på tv

HTC moser videre under Google

Mindre end to døgn efter, at det blev officielt, at Google køber mobil-telefon divisionen af taiwanesiske HTC, lander meddelelsen om en helt ny HTC topmodel.

Den skal hedde U11 Plus og først og fremmest opgradere HTC’s smartphones, så de følger tidens seneste modetrends.

Det betyder først og fremmest, at HTC U11 Plus kommer næsten uden rammer omkring displayet. Desuden vil skærmen være i det aflange 18:9 format, som Samsung har gjort så populært med sine Galaxy S8 telefoner – og som bl.a. Apple og Huawei nu har kopieret.

Giv din mobil en krammer – tryk blidt på begge sider samtidig – og den vil bl.a. kvittere ved at åbne apps, tænde for kameraet eller sende emails.

HTC U11 Plus skal komme med en skærm på 6 tommer i Quad HD+ kvalitet. Det vil sige, at displayet har 2.880 gange 1.440 punkter. Lidt flere end end almindelige Quad skærm som følge af det mere aflange billed format.

HTC nyheden ventes at have en Snapdragon 835 processor ombord med valget mellem 4 eller 6 GB RAM og 64 eller 128 GB lager. Styresystemet er Googles nyeste Android 8 Oreo variant.

U11 Plus bliver vandtæt efter IP68 standarden. Den får hurtig opladning via Quick Charge 3.0 og kameraer på 12 mega pixel bagpå og 8 megapixel til selfies.

HTC’s nuværende topmodel – U11 på billedet – får formentlig en storebror til november. U11 Plus skal bl.a. byde på en 6 tommers skærm næsten uden rammer omkring.

Naaturligvis vil den nye Plus mobil også være udstyret med HTC’s særlige ”Edge Sense” teknologi, hvor man kan styre nogle af telefonens funktioner ved at give den et kram. På den måde kan man f.eks. tænde kameraet, åbne apps eller sende en sms afsted.

Hvis oplysningerne om U11 Plus holder stik, vil den nye HTC have premiere den 11. november. Formentlig bliver den sendt på markedet i Kina først – både i Taiwan og i den større kinesiske folkerepublik på fastlandet.

Fremkomsten af U11 Plus vil samtidig bekræfte, hvad HTC fortalte i forbindelse med Googles overtagelse af op til 4.000 HTC medarbejdere i går. Da hed det sig, at Google vil fortsætte med at udsende nye telefoner under HTC varemærket – parallelt med sine egne Pixel smartphones….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi ser tv på tv