Xbox bruges under vand

Hjemmelavet øl på en uge

Hvis I foretrækker at nyde jeres øl hjemme i sofaen eller på terrassen i stedet for at gå på værtshus, skulle I måske kigge nærmere på denne nye gadget.

HOPii skal være markedets nemmeste hjemme-bryggeri. Faktisk nemmere at betjene end et tv, hævder opfinderne, der har indbygget alle processer til at lave sit eget øl i et apparat på størrelse med en kaffemaskine. Lige til køkkenbordet.

HOPii samarbejder med en række amerikanske bryggerier, der skal levere råvarerne til at brygge sine egne øltyper. Selve maskinen finder selv ud af at dosere de rigtige mængder af ingredienser og fermentere øllen helt rigtigt. Hopii ejeren skal bare have tålmodighed i en uges tid. Så er hans hjemmebryg klar til at blive hældt på glas.

HOPii ser sin ølmaskine som et supplement til de mange mikro-bryggerier, der er dukket op i de senere år. De er velkomne til at sælge deres ”malt-afkog” til HOPiis brugere og på den måde spare besværet med at distribuere flasker, der let kan tage adskillige dage, inden de når frem til slutbrugerne. HOPii leverer helt frisk brygget øl lige fra ”tanken”.

HOPii styres enten fra et touch panel på selve ølmaskinen eller via en medfølgende app på mobiltelefonen. Den viser hele bryg-processen grafisk, giver valget mellem mange forskellige øltyper, leverer tips og gode råd – og kan selvfølgelig også bruges til at bestille flere råvarer til næste omgang hjemmebryg.

HOPii er mikroprocessor-styret og fungerer som et lukket system, der automatisk styrer den valgte bryg-proces. Ølmaskinen kan samtidig rense sig selv ved tryk på en knap, så ejeren slipper for at skille hele herligheden ad, hver gang der skal brygges nyt.

Her er de ingredienser, der følger med et HOPii Beer Kit itl brygning af ens eget kvalitetsøl.

Med HOPii følger et Beer Kit fra det bryggeri, man har valgt som leverandør af sit eget øl. Kittet indeholder en tre-liters dunk med malt-afkog – ”wort” – og ingredienser som tørret humle, krydderier, smagsstoffer og en lille pakke special-gær.

Øllen kan tappes direkte fra HOPii maskinen, eller man kan tage bryg-beholderen ud og servere derfra. Så kan man samtidig sætte en ny omgang øl over til brygning.

Interessen har været stor for HOPii, siden ølmaskinen blev sendt på iværksætter portalen Kickstarter forleden for at skaffe 50.000 USD til at sætte en produktion i gang. Det ønskede beløb er overtegnet seks gange, og HOPii har stadig 41 dage tilbage af sin kampagne.

I den periode kan man forudbestille et eksemplar af hjemme-bryggeriet til en favørpris af 399 USD  – det er godt 2.500  kroner. Med i prisen er et første Beer Kit.

Schkåll….

https://www.youtube.com/watch?v=ZysUzEBR0lg

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Xbox bruges under vand