Gaaab højt hos Krak

B&O med bløde toner?

Hvis de dygtige designere hos Bang & Olufsen i Struer en dag skulle løbe tør for gode ideer til udseendet af en ny højttaler, kan de ringe til en ung kollega i den kinesiske storby Shenzhen.

Her har talentfulde Evan Huang leget lidt med forestillingen om, hvordan en fremtidens Bluetooth højttaler fra Beoplay kunne se ud.

Huang har dog ikke haft en lille størrelse eller en nem transport i tankerne. Næhh – den gode Evans koncept til en ny trådløs B&O højttaler sigter efter, at den passer fint ind i en hyggelig og moderne bolig.

Faktisk er ideen, at fremtidens Beoplay højttaler kan integreres fuldstændigt med de øvrige møbler. Den bliver en del af dem, som man sidder og ligger på.

Evan Huang forestiller sig, at højttalerne er lavet af blødt stof med fleksibel elektronik i. Fremover hører man musikken fra en pude, man har lagt sit hovede – eller bassen kommer fra en puf, man hviler sine trætte fødder på.

Ideen er sjov og vel uden de store problemer realiserbar. Også med f.eks. displays syet ind i pude-betrækket. I kan se flere af Evan Huangs ideer her….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaaab højt hos Krak