CAT tåler næsten alt

Her er 3’s aktuelle Top-10

At Apples iPhone 7 er Danmarks suverænt mest solgte smartphone, kan der slet ikke herske tvivl om.

Det vil formentlig bliver endnu mere udtalt i de kommende uger frem til, at afløseren iPhone 7S bliver lanceret (den 12. september) – og indtil Apples nyeste rent faktisk kan købes i danske butikker. For i den periode sætter Apple traditionelt prisen lidt ned på sidste års model for at få ryddet lagrene.

iPhone 7 ligger også i toppen hos teleselskabet 3, der hver måned laver en Top-10 liste over de mest solgte telefoner.

På den nye hitliste for august følger OnePlus 5 lige i hælene på iPhone 7. Det er næppe overraskende, for 3 har eneret til at sælge den pris- og ydelsesmæssigt meget interessante OnePlus telefon.

OnePlus 5 er den næst-mest solgte smartphone i august, men kun hos 3.

Apple dominerer fuldstændigt august salget hos 3. Fem af ti telefoner på listen har æble logoet på. Det gælder også for den lille iPhone SE, der fortsat købes af mange, som ikke vil have en moppedreng af en mobil liggende i lomme eller håndtaske. En ny og stærkere SE variant, men med samme størrelse, ventes præsenteret om en uges tid.

3 forventer, at Nokia vil være et nyt navn på Top-10 listen fra september. Det berømte gamle mobilmærke fra Finland fejrer i øjeblikket comeback i Danmark med tre nye kinesisk-fremstillede smartphones.

Størst interesse samler sig om den store Nokia 8, der godt kan gå hen og blive en direkte konkurrent til OnePlus 5. Specifikationer og priser minder om hinanden. Nokia 8 kommer til Danmark den 8. september. Desuden har Nokia sine billigere 3 og 5 modeller

Samsung er rutsjet længere ned på salgslisten i august, men forsvarer sin andenplads i Danmark med tre telefoner i Top-10.

Det bliver spændende ar se, om Nokia vil vende tilbage blandt Danmarks mest solgte mobiltelefoner i de kommende år – efter mange års glemsel. Teleselskabet 3 tror især på topmodellen Nokia 8.

Det bliver spændende at se, hvordan Samsungs nye – og ret dyre – Galaxy Note 8 topmodel vil klare sig i konkurrencen. Den kommer i handelen den 15. september.

Her er Top-10 i august hos teleselskabet 3:

  1. Apple iPhone 7
  2. OnePlus 5
  3. Apple iPhone 7 Plus
  4. Apple iPhone SE
  5. Samsung Galaxy S8
  6. Apple iPhone 6S
  7. Apple iPhone 6
  8. Samsung Galaxy S8+
  9. Alcatel 2038X
  10. Samsung Galaxy A3 2017

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CAT tåler næsten alt