Facebook dominerer (også) i Danmark

Tre uger til iPhone 8

Tirsdag den 12. september ser ud til at blive årets mest betydningsfulde dag. I hvert fald for dem, der mener, at de nye Apple telefoner er vigtigere end deres egen fødselsdag – eller deres partners og børns.

Datoen er ikke 100 pct. bekræftet fra Apples side, men det er den, som flest analytikere og Apple-kendere er blevet enige om de seneste par dage.

Så det varer ikke mere end ca. tre uger fra nu, indtil Apple løfter sløret for sin hidtil mest avancerede smartphone nogensinde – iPhone 8 – plus to iPhone 7S og 7S Plus samt formentlig også tredje generation af Apple Watch. Måske også en ny variant af den lille iPhone SE og en 4K udgave af Apple TV boksen.

iPhone 8 kommer med meget smallere rammer omkring skærmen, end vi er vant til fra Apple.

Al opmærksomhed samler sig omkring iPhone 8, som nogle stadig mener vil komme til at hedde iPhone X. Fordi den kommer sådan lidt udenfor nummer, fordi Apple fejrer 10 års jubilæum for iPhone.

Hvis Apple holder sine rutiner, var det ellers iPhone 7S, der stod for tur i år. Den kommer også i to versioner med forskellig størrelse display – 4,7 og 5,5 tommer, som vi kender det i dag.

Den nye 8’er kommer med et nyt design, der adskiller sig tydeligt fra tidligere generationer iPhones. Den får for første gang en OLED skærm – formentlig på 5,8 eller 5,9 tommer og næsten uden rammer omkring billedet.

Processoren i iPhone 8 bliver en ny A11, der skal overgå det seneste fra Qualcomm Snapdragon. RAM’en bliver øget til 3 GB, og man vil kunne vælge mellem tre størrelser lager – 64, 256 og enorme 512 GB.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook dominerer (også) i Danmark