Flere avis lukninger på vej i Danmark

Toybox er den første 3D printer til børn

Da jeg var en lille dreng, skulle jeg ofte tjene til de ting, jeg gerne ville have. Mest, når man havde forelsket sig i et nyt stykke legetøj. Man skulle opføre sig ordentligt, rede sin egen seng, få gode karakterer i skolen, gå tur med bedsteforældrenes hund, slå græsset osv.

Senerehen – da man var blevet lidt større – skulle legetøj købes af lommepenge eller af de penge, man tjente som bud, avisdreng osv.

Jeg formoder, at tingene kører lidt på samme måde i dag – medmindre forældrene har opgivet og bare forkæler deres børn uden modkrav.

Uanset hvad – kan man gøre det langt sjovere nu at få nyt legetøj. Ungerne kan nemlig lave det selv. Ikke med modellér voks, syning eller træsløjd, men ved at designe det på en computer og så ”udskrive” det direkte via en 3D printer.

Den nye Toybox er den første 3D printer på markedet, der er udviklet specielt til børn og legetøj. Den kræver ingen oplæring, og straks fra begyndelsen er der et katalog med 500 stykker legetøj, man kan producere på få minutter.

Og legetøjet behøver bestemt ikke være kedeligt. Det er lige fra LEGO-lignende klodser, over figurer til små instrumenter og smykker. Resultaterne er meget detaljerede og kræver egentlig ingen efter-behandling. Hvis man er perfektionist, kan man lære sine børn at give det printede legetøj en perfekt finish med lidt sandpapir.

Selvfølgelig kan man også udfordre børnene eller sig selv til at designe egne legetøj eller smykker. Den medfølgende app opfordrer ligefrem til at være kreativ på sin smartphone, tablet eller laptop. Eventuelt kan man lade en indskannet tegning være forlæg.

 

Toybox har samtidig lovet, at man vil indrette en hjemmeside med masser af tips og tricks – og et forum, hvor brugere kan lægge legetøj til hinanden. Betjeningen foregår i alle tilfælde via en selvforklarende og enkel app eller via printerens LCD-display. Selvfølgelig indeholder Toybox både trådløst Bluetooth og Wi-Fi.

Toybox er designet, så printeren kræver minimal vedligeholdelse. Den bruger ugiftige og biologisk nedbrydelige materialer  – faktisk lavet af majs rester – og en helt ufarlig betjening.

Toybox kan i øjeblikket forudbestilles til favørpris via iværksætter portalen Indiegogo. Prisen er lige nu 319 USD – ca. 2.100  kroner – hvis 3D printeren skal nå frem inden jul….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere avis lukninger på vej i Danmark