Mark Wahlberg tjener mest

Helmfon er en hjelm med stereo

Dette her er altså ikke en forvildet aprilsnar, men faktisk historien om en ægte ny gadget, der skal hjælpe med at holde koncentrationen oppe og forstyrrelser borte.

Den ukrainske Helmfon er beregnet for de mennesker, der har behov for den totale arbejdsro. Eller til dem, der vil holde deres telefonsamtaler og video chats for sig selv. Eller som bare vil lytte til musik helt privat.

Den enorme hjelm kan tilbyde alle tre ting. Om den så også kan beskytte selv en kæmpes hoved mod stød, melder historien ikke noget om.

Hvis opgaven er at holde støj borte, ville de fleste jo nok putte et styk vat i øret eller bruge et par hovedtelefoner med støjreduktion. De løsninger er langt mere elegante, men måske knap så effektive og visuelt skræmmende som Helmfon.

Den nye hjelm er foret med et tykt lag skum på indersiden, der isolerer bæreren fra sin omverden. Formentlig holder skummet også bæreren både varm om ørerne og giver svedigt hår.

Til gengæld kan man slippe for at høre konstant plaprende kolleger eller maskinerne på byggepladsen uden for vinduet. Det kan jeg være en god ting, når man læser til eksamen eller skal koncentrere sig om et svært projekt.

Helmfon er også oplagt til at holde sine ting og samtaler private og hemmelige. Den har indbygget mikrofon og stereo-højttalere, ligesom man kan placere sin smartphone i et stativ foran ansigtet. Det kan minde lidt om en hagebeskytter til ishockey eller amerikansk fodbold.

Helt ideen skal Helmfon være til Skype eller andre video-konferencer. De var faktisk inspirations-kilden for det ukrainske design firma Hochu rayu til at udvikle nyheden.

En pris på Helmfon er ikke offentliggjort endnu. Til gengæld kan vi få at vide, at man kan få den i flere farver. Desuden kan den placeres både på skulderen (ikke båret af ens lille hoved) og i holdere til væg og loft….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mark Wahlberg tjener mest