DeLorean gør comeback

Styr hygge lyset fra din mobil

Der er åbenbart ingen grænser for, hvad man kan koble på de trådløse netværk. Begrebet ”tingenes internet” bør måske udvides til at hedde ”alle tings internet”.

I hvert fald er man på nippet til at foreslå det, når en nyhed som denne dropper ned i ens email indbakke her til morgen. Historien om verdens første stearinlys med Bluetooth på internet.

Candela er udviklet af en Yeelight Technology i San Francisco, der ville prøve at se, hvordan hyggelys kan kontrolleres trådløst fra en smartphone. Resultatet er en app, som kan holde styr på op til 30.000 stearinlys på én gang. Måske relevant til større byfester op til jul eller nytår.

Yeelight bruger sin egen BLE Mesh teknologi i stearinlysene, der forbindes via Bluetooth og/eller Wi-Fi. Den medfølgende app passer til iPhone/iPad eller Android, og versioner til talestyrede systemer a la Amazon Alexa eller Google Home er på vej.

Yeelight tilbyder i øjeblikket Candela hyggelys via iværksætter portalen Kickstarter, hvor man kan købe dem til en særpris af 60 USD for to styk – ca. 380 kroner. Levering vil ske i november.

Jeg skal måske lige bemærke, at man skam ikke behøver at have 30.000 Candela lys tændt på én gang. Det er blot det maksimale antal. Et enkelt eller et par stykker kan sagtens gøre det….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DeLorean gør comeback