Masser af penge i eSport

Ekstra strøm fylder kun lidt

Med de accelererende strømforbrug, moderne smartphones med store skærme disker op med, er det næsten nødvendigt at have et ekstra batteri på sig – en Power Bank.

De findes i mange forskellige udformninger og designs – og der er naturligvis også stor forskel på, hvor kraftige disse ekstra batterier er.

Et smukt design er nu ikke det store trækplaster i den nye CulCharge. Til gengæld er den lille gadget i sort plastik meget anvendelig.

CulCharge er på én gang en Power Bank, et ladekabel og en ledning til overførsel af data. Alt sammen kan sagtens placeres i en lomme, gemmes i ens hånd eller sættes i ens nøglebundt. CulCharge kan ovenikøbet puttes i ens smartphone, uden at den gør mobilen meget større.

CulCharge hævder, at nyheden er verdens mindste Power Bank. Den holder ikke. Jeg har i hvert fald en mindre – dog uden den kapacitet, som CulCharge tilbyder.

CulCharge rummer et 1.000 mAh batteri. Det er nok til at give en stor smartphone fem timers ekstra spilletid. Alt rigeligt i en nødsituation, hvor man løber tør for strøm – netop som man skal foretage et vigtigt opkald, tage et unikt billede, tjekke sine emails eller bruge telefonens navigator til at finde hjem.

Culcharge kan også bruges til at overføre data mellem en telefon og en pc.

CulCharge fås i varianter til enten Apple iPhone med Lightning konnektor eller til en Android med MicroUSB stik. Via et lille ekstra USB-kabel kan man bruge CulCharge til at sende data mellem en laptop og en telefon – eller lade CulCharge op selv, når Power Banken er løbet tør.

CulCharge vejer kun 57 gram og leveres med en praktisk karabin hage, så man kan have sit ekstra batteri hængende i et nøglebundt, i buksebæltet eller på en rygsæk.

Culcharge koster ca. 230 kroner til iPhone og 250 til Android….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Masser af penge i eSport