Så mange køber ny smartphone i år

Video kamera sidder som elpære

Sikkerheds-kameraer på kontorer eller i boliger kræver normalt, at der skal bores huller i vægge og lofter – og at der bagefter skal trækkes ledninger.

Desuden kan det være svært at gemme kameraerne af vejen, så indbrudstyve ikke opdager dem – og man selv skal kigge på noget grimt i den ellers pæne og gennem-designede stue.

 

Det nye Tovnet kamera gør det så diskret som overhovedet muligt. Kameraet ligner nemlig en elpære til forveksling og placeres på samme måde i en lampesokkel, hvor den henter sin strøm fra.

Ingen ekstra ledninger er nødvendige. Tovnet sender nemlig sine billeder via husets trådløse WiFi netværk og videre til f.eks. ejerens smartphone, til en database i ”skyen” eller for den sags skyld over internet til et sikkerhedsfirma, man har aftale med.

 

Tovnet kan kobles til f.eks. bevægelses-sensorer eller begynde at optage, når en lydløs alarm går i gang. Desuden kan man tænde og slukke elpæren – undskyld kameraet – manuelt fra sin smartphone, selvom man befinder sig mange kilometer borte.

Det smarte overvågnings-kamera kan i øjeblikket forudbestilles til favørpris via Kickstarter. Priserne begynder ved 120 USD eller ca. 800 kroner….

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så mange køber ny smartphone i år