Vin får en intelligent etiket

Skeen er hele sin vægt værd

Hører I til dem, der er meget nøjeregnende med, hvad I spiser og serverer – og tjekker, at hver ingrediens er udmålt helt præcist?

Så vil I vide, at det kan være svært at ramme den helt rigtige mængde og dosering, medmindre man flytter madvarer og krydderier frem og tilbage på en digital køkkenvægt. Desuden er det besværligt at skulle oversætte overskrifter på andre sprog, der bruger andre graderinjge eller vægtskalaer, end vi gør.

Den nye digitale Hostweigh Spoon er en ske med indbygget digital vægt og elektronisk konvertering af mængde-angivelser mellem f.eks. den amerikanske og danske skala.

Skeen er ”født” med en database, hvor den allerede kender vægten på en masse forskellige madvarer og ingredienser. Flere kommer løbende til, og så kan man opdatere Hostweigh via husets trådløse netværk.

 

Producenten af den intelligente ske regner med, at både professionelle kokke og den nøjeregnende husmor/husfar vil være en god målgruppe for Hostweigh.

Desuden kunne man vel også forestille sig, at folk på diæt eller med en sygdom kunne bruge skeen til at holde præcist øje med, hvor meget de spiser af hver grøntsag, kød, fisk, sovs eller pasta.

Hostweigh Spoon koster 11 GBP eller omregnet ca. 90 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vin får en intelligent etiket