GIF har rund fødselsdag

Rygsæk kan tænke selv

Et af verdens mest berømte universiteter har været med til at udvikle denne nye rygsæk, der indeholder en masse smarte funktioner, som alle med elektroniske gadges og andre værdisager på sig vil elske.

Den nye T-Track Backpack fra Totto fungerer nemlig som en trådløs ”hub”, der holder styr på de ting, man har puttet i tasken – smartphone, tablet, kamera, laptop, tegnebøger osv.

Glemmer man en af dem i skyndingen, eller forsøger en lommetyv at fjerne den fra rygsækken, vil T-Tacks app straks slå alarm på brugerens smartphone. På samme måde kan man spore hele tasken, hvis man ikke kan huske, hvor man stillede den sidst.

Rygsækken kan låses til f.eks. en stol ved hjælp af en indbygget wire-lås.

 

Selvom T-Track egentlig er udviklet til gadget-slæbende studerende – derfor er Stanford University i Californien en af sponsorerne i projektet – vil den intelligente nyhed være oplagt til alle, der bruger rygsæk. Erhvervsfolk på cykel for eksempel. Kort sagt alle, der bærer rundt på f.eks. laptops.

De vil sikkert synes om, at en af rygsækkens rum er særligt beskyttet med en ”hard shell”, så indholdet ikke bliver påvirket af bump undervejs.

Selvfølgelig er der også et rum, hvor man kan anbringe et powerbank batteri, så telefonen eller laptoppen kan blive ladet op, mens man har tasken på ryggen. Internt i tasken er der på forhånd trukket ledninger, så man blot skal sætte sin mobile enhed i USB-stikket i det polstrede rum.

T-Track app’en holder styr på alle de ting, man har liggende i rygsækken, så man ikke glemmer noget i skyndingen. Det forudsætter dog, at man ikke har sin mobil anbragt i tasken.

T-Track rygsækken er fremstillet af meget solidt materiale, der er vand-afvisende. Alle lynlåse kan sikres med lås, og rygsækken kommer med en særlig sikkerheds-anordning, så man kan fastgøre tasken til f.eks. en stol, et bordben eller et gelænder med en kodelås.

Den eneste hage ved Tottos ellers gode idé er, om brugerne husker at markere sine værdisager med et lille elektronisk klistermærke og sætte T-Track app’en op hver gang med alle de gadges, der ligger i rygsækken. Ellers er en dyr og smart rygsæk som denne til ingen nytte.

Man kan i øjeblikket forudbestille T-Track til favørpris via iværksætter portalen Indiegogo. Her koster rygsækken 99 USD eller ca. 650 kroner i enten sort, mørk lilla eller beige. Senere vil prisen stige til 160 USD….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIF har rund fødselsdag